Välkommen till Nordsvenska Bangolfförbundet

Hitta inomhusanläggning

Inomhusanläggningar 
 
Det finns inga inomhusanläggningar som vi kan tävla på i norr. Den vi oftast åker till finns i Eskilstuna på Munktellarenan- Där finns det både en filtanläggning och en EB-anläggning, som drivs av Eskilstuna Bangolfsektion i kommunens lokaler. De anordnar även många tävlingar, som många spelar vintertid. Länk
 
Info om andra inomhusanläggningar i Sverige hittar du längst ner på denna sida.
 
Träning inomhus i distriktet
 
I Örnsköldsvik på EFS i Gullänget finns sex (6) stycken FILT-banor, som kan byggas om till 18 olika varianter. Föreningen måste ha en överenskommelse med EFS, för att få träna. För att få kontaktuppgift till EFS, mejla styrelse.nordsvenska@gmail.com 
 
Ö-vik brukar ha ungdomsträning på lördagar, som alla som vill får komma på och då behövs ingen egen överenskommelse med EFS, men väl med Jesper Lindberg (se kontakt)
 
I Skellefteå på Gymnasievägen 14B på Anderstorp finns tolv stycken EB-banor, vissa banor har flera hinder så det går att få ihop till 18 olika varianter. Vill er förening samla ihop ett gäng och komma och träna?
 
Hör av er till Charlotte på 070-390 94 41 eller på info@skellefteabgk.se
 
Inomhusanläggningar i övriga Sverige
 
Här kommer länkar till andra inomhusanläggninngar, från norr till söder. Vi har valt att bara ta med de med tävlingsstandard, med reservation för att vi missat någon. 
 
 
 
 
 
Göteborg, Alelyckan - Filt (ej föreningsdriven)
 
 

Publicerat: 2022-12-26 - Skribent: Admin

Outlook-rjrqmpbr.png