Välkommen till Nordsvenska Bangolfförbundet

Ditt barn

Välkommen till bangolffamiljen! När ditt barn blir medlem i en bangolfförening är det bra att föreningen vet så mycket som möjligt om barnet.
 
Finns det särskilda saker vi som förening behöver veta om ditt barn, några speciella saker runt mat, diagnoser, allergier mm?
 
Vi vill också veta om det är okej att de fotas eller vad som gäller kring att åka bil med klubbens vuxna och regler kring bad, i de fall det blir aktuellt.
 
När man tränar bangolf rekommenderar vi alltid att barnet kommer till träning i gympaskor – och gärna tränar i samma skor varje gång  för att få samma lutning. Crocs hör inte hemma på träning och tävling.
 
Att ha sportkläder och gärna klubbkläder, stärker både sporten och gruppen! Jeans är inget vi brukar rekommendera våra ungdomar, även om en del äldre tycker det är okej, så vill vi gärna att ungdomar har på träningsbyxor. Svart nederdel går alltid hem och dessa bör ha fickor, helst med dragkedja, då man gärna vill kunna värma bollar.
 
Om det är kallare ute, så är det bra med underställ, så kan man sätta sina klubbkläder ovanpå. Detta då tjocka jackor inte funkar så bra, då det blir svårt att svinga klubban, utan att den fastnar i kläderna. En tunnare vind/regnjacka kan funka.
 
Vi tränar och tävlar även om det regnar;)
 
För tränarnas del, underlättar det om du meddelar om ditt barn och du dyker upp eller ej på träningen. De flesta föreningar skickar ut ett SMS innan träning, till både barn och föräldrar, så man kan svara på det.

Publicerat: 2022-12-26 - Skribent: Admin

Outlook-rjrqmpbr.png