Välkommen till Nordsvenska Bangolfförbundet

Föräldrar

På dessa sidor hittar du information som kan vara bra att ha för dig som förälder till ett barn som börjar spela bangolf. Ofta är det mycket nytt, om man inte är bekant med sporten sen tidigare.
 
Bangolf är en familjesport och vi ser gärna att du följer med på träning och tävling för att lära mer om sporten. Varför inte lära känna andra föräldrar? Eller börja spela själv?
 
Det som är unikt med denna sport är att det inte finns någon utslagning, man tävlar på sin egen nivå. Det här är en sport man kan hålla på hela livet med och oftast tävlar alla åldrar på samma tävling. Det innebär att våra Bangolfinstruktörer och andra ledare, som håller i ungdomsträninganrna, oftast tävlar samtidigt som barnen. Då behövs föräldrar  eller andra vuxna som barnet har förtroende för, på plats vid tävling. 
 
Föräldrarna är alltid viktig både i distriktet och i föreningarna, även om det sällan handlar om att sälja lotter eller baka. Oftast är det hjälp på anläggningen, vid arrangemang eller nåt pass i kioken som kan behöavs. Olika föreningar har sina regler för hur detta ska hanteras. Kolla med din förening om vad som gäller.

Publicerat: 2022-12-26 - Skribent: Admin

Outlook-rjrqmpbr.png